Opdateret 17. marts 2017

Opstarts- og netværksmøder for implementering af FSIII

KL og MedCom afholder opstartsmøder for implementeringen af FSIII i perioden medio 2016 til medio 2017. Implementeringen er opdelt i 3 bølger, med 2 opstartsmøder pr. bølge. Efterfølgende vil der blive suppleret med netværksmøder for projektlederne.

Her kan du se, hvilke kommuner der er i hvilke bølger.

Møderne er målrettet projektledere for FSIII og nærmeste medarbejder i projektet, som fx kan være FSIII-instruktør i kommunen.  

Her kan du evt. læse mere om uddannelse af lokale kommunale FSIII-instruktører.

På møderne får du inspiration og viden om, hvordan FSIII-implementeringsprojektet tilrettelægges i kommunen, du får den nyeste status for projektet og mulighed for at netværke med andre kommuner. Alle møder holdes i tidsrummet 10.00-15.00. 

Her finder du oversigt over de møder, der er planlagt på nuværende tidspunkt. MedCom sender invitation til kommunens projektleder inden de enkelte møder; husk derfor at informere os på fs3@medcom.dk, hvis der er ændringer på posten.

Her kan du læse mere om projektet og finde materialer om FSIII. Start gerne med "FSIII-introduktion til Fælles Sprog III-dokumentationsmetoden" under FSIII-metoden.

Hvis du er projektleder, anbefaler vi dig at blive oprettet som bruger på fs3.nu. Så få du adgang til FSIII's projektlederforum, hvor du kan dele spørgsmål og inspiration med andre projektledere. Læs mere her