Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Personalenyt

Vi søger en it-drifts- og udviklingskonsulent

2. november 2023 · Læsetid: 1 minut

Har du interesse for it-drift, udvikling og sikkerhed? Og ønsker du at blive en del af et fagligt stærkt team og en organisation, der er bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen? Så er du måske vores nye kollega!

op view, business and group with hands together, support and collaboration with teamwork, partnership and goals. Staff, team and coworkers with brainstorming, target and innovation with cooperation.

Du bliver en del af systemforvaltningsteamet, som består af 8 medarbejdere, der sammen har ansvaret for system- og sikkerhedsforvaltning af 3 fællesoffentlige it-infrastrukturer: SDN (Sundhedsdatanettet), VDX (Videoknudepunktet) og KIH (Hjemmemonitoreringsdatabase).

Som it-drifts- og udviklingskonsulent skal du primært arbejde med SDN – men du vil også få opgaver inden for den øvrige opgaveportefølje i teamet. Opgaverne udføres i et tæt samarbejde med dine kolleger, samarbejdspartnere i bl.a. regioner, kommuner og stat samt leverandørerne af bl.a. SDN, VDX og KIH.

I stillingen skal du være klar på en varieret hverdag med både længerevarende og akutte opgaver.

Lidt om det praktiske …

Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være hos MedCom i Odense. Der er god mulighed for delvist at arbejde hjemmefra, samtidig med at der skal være plads til tæt samarbejde med kollegaer. Stillingen er 37 timer ugentligt, og vi har flekstid.

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte chefkonsulent Peder Illum på mobil 2926 3654 eller mail pi@medcom.dk.

Du sender ansøgningen til medcom@medcom.dk senest d. 1. december 2023 kl. 12.00, og samtaler forventes afholdt d. 12. december 2023.

Interesseret? Så finder du det fulde stillingsopslag her. Men vent ikke for længe; ansøgningsfristen er d. 1. december.

Vi glæder os til at høre fra dig!