Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Nyhed

10-årsjubilæum: Lars Hulbæk fejrer rundt som direktør

1. juli 2024 · Læsetid: 2 minutter

Lars Hulbæk kan d. 1. juli 2024 fejre 10-årsjubilæum som direktør i MedCom.

Portrætfoto Lars Hulbæk

D. 1. juli 2014 overtog Lars Hulbæk direktørposten fra Henrik Bjerregaard. I dag, d. 1. juli 2024, kan Lars fejre sit 10-årsjubilæum som direktør i MedCom.

På de 10 år er MedCom vokset fra omkring 30 til i dag knap 50 medarbejdere. Det har dog været vigtigt for Lars, at MedCom har holdt sig på ”MedCom-måtten” – og hvor vi har skulle dyrke og styrke det gode samarbejde med andre stærke sundheds-it-miljøer.

Lars fortæller:

”Trods den stigende medarbejderskare har vi mere travlt end nogensinde før. Derfor hilser vi også en mere tydelig og forpligtende, fælles, national prioritering på sundheds-it-området meget velkommen.

Samtidig vil vi dog værne om vores ekspertviden inden for praktisk standardisering og national implementering af digitalt sundhedssamarbejde, så MedCom-samarbejdet også i de kommende år kan tage vores del af det udførende, lange seje træk med at få det nære sundhedsvæsen til at hænge bedre sammen.”

Lars’ vision for fremtiden er klar: MedCom skal fortsat være en nøglespiller i udviklingen af det danske sundheds-it-landskab.

Hans lederskab har ikke kun været præget af vækst og innovation, men også af en stærk vilje til at sikre, at MedCom forbliver tro mod egne kerneværdier.

I MedCom ser vi frem til mange flere år med Lars ved roret og til at fortsætte arbejdet med at forbedre det danske sundhedsvæsen gennem tværsektorielt samarbejde og innovative løsninger. Alt sammen med fokus på at spille hinanden gode.

Lars har ikke kun været et kendt ansigt i MedCom i 10 år; i august 2022 fejrede han sit 25-års-jubilæum som MedCom-ansat.