Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Ledige stillinger

Vi søger pr. 1. december 2023 en konsulent med laboratoriebaggrund til en fuldtidsstilling.

Som laboratoriekonsulent vil du komme til at arbejde med nye projekter, test- og certificeringsopgaver samt basisopgaver indenfor laboratorie- og praksisområdet. Vi arbejder ud fra team-tankegangen, hvor vi tilstræber at bruge hinandens ressourcer bedst muligt i en åben og umiddelbar atmosfære. Vi arbejder med nationale implementeringsprojekter og modernisering af de kommunikationsstandarder og infrastruktur, som anvendes ifm. tværsektoriel udveksling af digitale data.

Vi forventer, at du … 

  • Har arbejdet på sygehuslaboratorie, gerne som bioanalytiker eller lignende, og har stort kendskab til arbejdsgange på et laboratorium
  • Har kendskab til og erfaring med laboratorierekvisitioner og -svar – og gerne med MedComs laboratoriestandarder
  • Arbejder struktureret, opsøgende, selvstændigt og har overblik
  • Er fleksibel og god til at overholde deadlines
  • Er god til at samarbejde på tværs af kulturer og faggrupper

Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være hos MedCom i Odense, men med møder landet over. Der er god mulighed for delvist at arbejde hjemmefra, samtidig med at der skal være plads til tæt samarbejde med kollegaer. Stillingen er 37 timer ugentligt, og vi har flekstid.

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte konsulent Marianne Broholm på mobil 3069 4931 eller mail mab@medcom.dk.

Ansøgningen sendes til medcom@medcom.dk senest d. 16. oktober 2023 kl. 12.00, og samtaler forventes afholdt d. 23. oktober.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.