Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Nyhed

Temadag om Videoknudepunktet (VDX)

24. juni 2024 · Læsetid: 1 minut

Igen i år inviterer MedCom indenfor til en spændende VDX-temadag, som afholdes d. 23. september i Odense. Sæt kryds i kalenderen og book din plads i dag.

Tekst: "Save the date - 23. september 2024", herunder VDX-logo og tekst "Videoknudepunktet"

Temadagen vil bl.a. byde på oplæg fra kommuner og regioner om anvendelse af VDX, der vil være fokus på både borgerrettet og tværsektoriel video, bl.a. inden for sundheds-, social- og arbejdsmarkedsområdet samt psykiatrien, og så vil vi også allokere tid til fremtidig ny funktionalitet for VDX.

Igen i år deler vi, efter frokost, temadagen op i to spor:

  1. Et teknisk spor og
  2. Et organisatorisk spor.

Der vil være leverandørstande, som der er sat tid af til at besøge i løbet af dagen, ligesom der er god mulighed for at netværke.

Det endelige program for dagen er klar senest en måned før.

Praktiske oplysninger

Temadagen er gratis og bliver afholdt i Forskerparken i Syddansk Sundhedsinnovations lokaler d. 23. september 2024 fra kl. 9-15.

Dagen er tiltænkt, men ikke udelukket, til it-medarbejdere, implementerings -og digitaliseringskonsulenter fra regioner og kommuner, datakonsulenter samt leverandører.

Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet (vi har 120 pladser), og senest d. 23. august 2024 kl. 12.

NB: Sidste år var der stor efterspørgsel til temadagen, så skynd dig at sikre din plads allerede i dag. Tilmelding er nødvendig af hensyn til bestilling/afbestilling af forplejning. Du skal ved tilmelding angive, om du ønsker at bestille vegetarisk frokost.