Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Personalenyt

Velkommen til Helle og Thomas

5. januar 2024 · Læsetid: 1 minut

Pr. 1. januar bliver Helle Moss Owen en del af Praksis-/Lab.-teamet og Thomas Lindal Winther en del af Systemforvaltningen.

Portrætfoto af Helle Moss Owen og Thomas Lindal Winther i indgangen til MedCom

Efter en iskold start på året kan vi byde varmt velkommen til Helle og Thomas.

Det sorte bælte i Biokemi og Molekylærbiologi

Helle har netop fået det orange bælte i jiu jitsu og vi er sikre på, at hun inden længe også snupper det sorte bælte hos os. Helle er nemlig uddannet bioanalytiker med en ph.d. i Biokemi og Molekylærbiologi. Derudover har hun 7 års erfaring med at administrere laboratorie- og bookingsystemet inden for biokemien på OUH.

I MedCom skal Helle arbejde med de laboratoriemedicinske projekter. Her skal hun deltage i den Laboratoriemedicinske Referencegruppe samt i moderniseringen af MedComs standarder inden for laboratorieområdet. Og så skal hun bistå drift og videreudvikling af Laboratoriesvarportalen samt vedligeholdelse af dokumenter med NPU- og lokalkoder.

Helle fortæller:

“Jeg ser frem til at lære mere om den elektroniske kommunikation mellem de forskellige systemer og aktører indenfor sundhedsområdet

En skarp datalog på ‘Vejen’ til Odense og MedCom

Thomas er oprindeligt fra Vejen og flyttede til Odense for at studere. Thomas har 4 års baggrund hos Kollegienet, hvor han både har haft ansvar for det tekniske, den daglige ledelse samt flere administrative opgaver.

I MedCom skal Thomas arbejde med implementeringen af den 4. version af Sundhedsdatanettet og aftalesystemet.

Thomas fortæller:

”Jeg er uddannet datalog fra SDU, og har gennem min studietid arbejdet med mange forskellige områder inden for it, programmering, netværk og matematik, som jeg ser frem til at udfolde her hos MedCom”

Hjertelig velkommen til.

Samtidig skal vi fra årsskiftet også sige farvel til standardiseringskonsulent, Marta Burek, som har valgt at søge andre veje. Vi takker for et godt samarbejde.