Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Personale

Velkommen til Johannes som studentermedhjælper i Praksis-/Lab.-teamet

9. maj 2023 · 1 minut

Pr. 1. maj 2023 er Johannes Hauritz Nielsen ansat som studentermedhjælper i Praksis-/Lab.-teamet.

Billede af Johannes foran Praksis/Lab-kontoret

Vi har travlt, og har derfor pr. 1. maj ansat Johannes Hauritz Nielsen som studentermedhjælper i Praksis-/Lab.-teamet.

Johannes læser til daglig Folkesundhedsvidenskab på SDU i Odense, hvor han er ved at færdiggøre sin bachelor. Efter sommerferien fortsætter han på kandidaten i selvsamme uddannelse.

I MedCom kommer Johannes bl.a. til at arbejde med udarbejdelse af mødeindkaldelser og referater, sagsfremstillinger til styregrupper, vedligeholdelse af statistikker, udarbejdelse af informationsmateriale m.v.

Johannes fortæller:

”Jeg kendte ikke til MedCom før jeg så stillingsopslaget. Men, det virker som en rigtig god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Jeg glæder mig til at bruge mine erhvervede kompetencer fra tidligere studiejobs og studiet – og så glæder jeg mig bare til at komme i gang med arbejdsopgaverne og til at lære MedCom at kende.”

Hjertelig velkommen til.