Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Nyhed

Videoknudepunktet (VDX) vinder pris for bedste implementering

24. oktober 2023 · Læsetid: 1 minut

Til nordisk kundekonference vandt VDX en pris for bedste implementering. “På en spændende dag med god tid til at netværke i Stockholm modtog vi denne fine pris”, fortæller konsulenterne Lone Høiberg og Jesper Knudsen, som herunder står med prisen i selskab med Pexips Michael Whittam.

MedComs Lone Høiberg og Jesper Knudsen med prisen sammen med Pexips Michael Whittam.

I forrige uge deltog MedCom i Pexips nordiske konference, Pexip Nordic User Forum. Pexip leverer videoinfrastrukturen i VDX, og netop dét skulle vi holde et oplæg om til konferencen.

Efter oplægget modtog vi, til både overraskelse og glæde, en pris for bedste implementering i 2023 (Best Implementation 2023). En pris, Pexip selv står bag.

Konsulenterne Lone Høiberg og Jesper Søderberg Knudsen var til stede og fik overrakt prisen. De fortæller:

”På en spændende dag med god tid til at netværke i Stockholm modtog vi denne fine pris. Når video integreres i organisationernes egne fagsystemer, bliver det lettere at anvende videomøder med borgere og patienter.”

Implementeret i mange systemer – på forskellige måder

VDX anvendes bredt i det danske sundhedsvæsen og er integreret i apps, fag- og bookingsystemer, der anvendes af de tilsluttede parter.

Vi har udarbejdet en video, der giver to eksempler på, hvordan brugen af VDX er blevet en integreret del af hverdagen. Den ene omhandler Lægevagten i Region Sjælland, mens den anden omhandler 72-timers udvidet behandlingsansvar i Region Hovedstaden.

Du finder videoen – som også giver en introduktion til VDX – her.