Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Nyhed

Webinar: Kommunal adgang til Sundhedsjournalen

27. maj 2024 · Læsetid: 1 minut

Hvad må jeg se som medarbejder i sundhedsjournalen? Det kan du blive klogere på i et gratis webinar, KL og MedCom afholder d. 7. juni. Læs mere herunder og se, hvordan du tilmelder dig.

Alle kommuner har gennem et stykke tid haft mulighed for at få direkte adgang til sundhedsjournalen. Sundhedsjournalen indeholder journaler, herunder epikriser og diagnoser, laboratoriesvar, billedbeskrivelser, FMK, vaccinationer, aftaler og stamkort.

Ansatte i kommunerne må foretage opslag i sundhedsjournalen, hvis det er relevant for deres konkrete arbejdsopgaver, og hvis den ansatte har borgeren i aktuel behandling.

Webinaret vil forsøge at svare på spørgsmålene: ”Hvilke oplysninger kan kommunerne se? Hvad må man se som medarbejder i en kommune? I hvilke situationer? Og giver det et særligt ansvar, at man nu kan se oplysningerne?

Webinaret afholdes fredag d. 7. juni 2024, kl. 8-9, og med sidste tilmeldingsfrist d. 6. juni 2024, kl. 12.

Webinaret er gratis og vil blive optaget, så selvom du måske ikke er sikker på, om du kan deltage i ovenstående tidsrum, vil du stadig få tilsendt webinaret, hvis du er tilmeldt.

Spørgsmål? Så kontakt

Portrætfoto af Iben Søgaard

Iben Søgaard

Projektmedarbejder

Kommuneteam