Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Region Hovedstaden

Mette Harbo, direktør, Center for It og Medicoteknologi, Region Hovedstaden

På mange måder var MedCom mit allerførste skridt ind i sundheds-it – jeg vidste det bare ikke.

Jeg sad som fuldmægtig i kontoret for Sundhedsaftalerne i Region Hovedstaden og havde aldrig beskæftiget mig med sundheds-it. En kollega blev syg, og så lå der en sag på bordet om en ny udskrivningsadvis og et møde i Odense med Dorthe Skou Lassen. Årstallet var 2009.

Vi holdt mange møder med supergode drøftelser. Mest husker jeg de lange drøftelser omkring, hvorvidt vi skulle have et felt i beskeden omkring ”madpakke udleveret fra sygehus”. Det var der energi i. Senere blev jeg næstformand i min funktion fra Danske Regioner og sad i ansættelsesudvalget, da Lars Hulbæk blev udpeget til direktør i MedCom. 

MedCom har til alle tider haft en unik evne til at lytte til ”den anden side” og se både problemstillinger og løsninger både lidt udefra og oppefra. Det ikke altid en nem position eller rolle, men om nogle kan MedCom bære det. En unik evne og styrke. Aldrig giv køb på den.

Jeg har haft nogle af de bedste, sværeste og sjoveste møder, konferencer og opgaver sammen med personer i og omkring MedCom. Det er altid en fornøjelse at komme forbi eller samarbejde omkring den digitale kommunikation i sundhedsvæsnet når MedCom er med i opgaven.

Tak for det – og tillykke med 30-års-jubilæet.

Udgivet d. 14. marts 2024.