Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Nyhed

Sommerstatus 2024

2. juli 2024

Vi er nu halvvejs med 13. projektperiode – men hvad er op og ned? Det spørgsmål fik vores direktør, Lars, kort før sommerferien, og det er der kommet en lille sommerhilsen ud af.

Få en sommerstatus fra direktør, Lars Hulbæk

Og rigtig god sommer! 🌞💙

Vi er nu halvvejs med MedComs 13. projektperiode – men hvad er egentlig op og ned?

Det spørgsmål fik vores direktør, Lars, kort før sommerferien, og det er der kommet en lille sommerhilsen ud af. Se videoen ovenover.

For hvordan går det egentlig med projekt X og Y?

Måske følger du med i, hvordan det går et eller flere af MedComs projekter. I MedCom13 har vi mange projekter. Faktisk mere end 40 af slagsen. Det er alt fra moderniseringsprojekter til projekter i praksissektoren og systemforvaltningen og meget mere.

Få fx seneste nyt på projekter som Advis om sygehusophold, som her i foråret er gået on FHIR, eller få seneste nyt omkring SOR-adresseringsprojektet. Du kan også gå på opdagelse i det første monitoreringsark på vores spændende internationale projekt, xShare.

Siden opdateres 4 gange årligt – og senest her i juni måned.

Forud for hvert møde i MedComs styregruppe, 4 gange om året, laver vi nemlig monitorering – statusopdateringer, om du vil – på igangværende projekter og aktiviteter.

Her får du et hurtigt indblik i, hvad MedCom laver, og en status på vores projekter og aktiviteter.

Nu skal der tankes op på ny energi, så vi er klar til at arbejde videre – sammen med alle vores samarbejdspartnere – på den anden side af sommerferien.

Rigtig god sommer!