Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Event

MedCom er på Folkemødet 2024

29. maj 2024 · Læsetid: 2 minutter

D. 13. – 15. juni finder Folkemødet sted på Bornholm. Traditionen tro vil MedCom være til stede med egen stand, J22. Se vores program herunder.

Mød MedCom på Folkemødet

Inden længe drager vi mod Bornholm til årets Folkemøde.

Her deltager vi med egen stand, J22 på Kæmpestranden, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen til en masse spændende og alsidige sundheds-it-debatter inden for temaerne: digitalisering, sundhed, data og samarbejde.

Vi afholder selv debatter, men lægger også hus til relevante debatter og events afholdt af andre, fx KiAP, IQVIA og Diabetesforeningen.

Fokus på apps og dosispakket medicin

I år har vi i vores egne debatter et særligt fokus på sundhedsapps med baggrund i MedCom13-projektet Apps i almen praksis. Med titlen Er apps noget, du taler med din læge om? vil vi tage dig med bag om ”digital medicin”, hvor apps i fremtiden kan anbefales af din praktiserende læge som en del af din behandling – på samme måde som medicin, behandlinger og livsstilsændringer.

Derudover vil dosispakket medicin være et emne, du kan blive klogere på hos os. Med titlen Recepten på omstilling i det nære sundhedsvæsen vil KL og MedCom forsøge at svare på spørgsmålet, om vi med dosispakket medicin har fundet opskriften på omstilling i det nære sundhedsvæsen.

Du kan se hele vores program her:

Et twist af 30-års-jubilæum

Den 16. maj fyldte vi 30 år. Det vil vi naturligvis også fejre på Folkemødet. Det gør vi bl.a., når vi åbner og byder indenfor i vores telt torsdag d. 13. juni til En tidsrejse i 30 års sundheds-it. Vi gentager programmet om lørdagen, hvor vi vil fortælle dig om vores historie og hvornår du ”har os med” på din rejse i sundhedssektoren.

Kom forbi til en snak

Udover debatterne, er vores stand naturligvis åben under hele Folkemødet. Så kom endelig forbi til en uformel snak på J22.

Følg også med på vores LinkedIn-profil, hvor vi, når vi nærmer os, sætter endnu mere fokus på de forskellige debatter og samtaler i MedCom-teltet.

Vi håber på at se dig.

Har du spørgsmål vedr. ovenstående, så kontakt

Portrætfoto af Janne Rasmussen

Janne Rasmussen

Chefkonsulent

Administrativt

Internationalt team

Koordinering & Kommunikation