Bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen

Søgning

Event

MedCom er på Folkemødet

2. juni 2023 · 2 minutter

D. 15.-17. juni finder årets Folkemøde sted i Allinge på Bornholm. Traditionen tro vil MedCom være til stede med egen stand.

Folkemøde- og MedCom-logo med tekst: Stand J22 på Kæmpestranden

Inden længe drager vi mod Bornholm til årets Folkemøde.

Her deltager vi med egen stand, J22 på Kæmpestranden, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen til en masse spændende og alsidige sundheds-it-debatter inden for temaerne: digitalisering, sundhed, data og samarbejde.

Vi afholder selv debatter, men lægger også hus til relevante debatter og events afholdt af andre.

For eksempel har KiAP torsdag arrangeret en debat om, hvordan data kan understøtte det samlede patientforløb. Her er bl.a. Jens Winther Jensen fra RKKP, Erik Jylling fra Danske Regioner og Nanna Skovgaard fra KL med som paneldeltagere.

Fredag har vi i samarbejde med Center for Digital Psykiatri arrangeret en spændende debat om, hvordan digital sundhed går fra udvikling og innovation til implementering og skalering, mens vi lørdag har et mere borgerrettet fokus, hvor bl.a. Fonden Teknologirådet inviterer til interview og dialog om potentialer og udfordringer ved deling af sundhedsdata på tværs af EU’s grænser.

Du kan se hele vores program her:

Program på MedComs stand.

Udover debatterne, er vores stand naturligvis åben under hele Folkemødet. Så kom endelig forbi til en snak på J22.

Følg med på vores LinkedIn-profil, hvor vi, når vi nærmer os, sætter endnu mere fokus på de forskellige debatter og samtaler i MedCom-teltet.

Vi håber på at se dig.